Scroll direct naar je favoriete merk

Baskenland, Orbea en fietsen dat hoort echt bij elkaar. Deze regio van Spanje ademt fietsen met zijn mooie Pyreneeën,  hier worden dan ook de mooiste duels uitgevochten op de fiets.

Het is dan ook deze regio waar Orbea als sinds 1840 vandaan komt. In elk model van Orbea is wel iets van deze  fietspassie terug te vinden. Dit is niet alleen zo in de High-end modellen, maar ook bij de onderkant van de  lijn ervaar je al maximaal de liefde voor het fietsen. Ontdek zelf hoe de passie van Orbea je van bocht naar bocht brengt en raak verslaaft aan het besmettelijke Baskische fietsvirus, welke volledig zit verweven in het DNA van Orbea.

Vanaf begin 2019 zijn wij officieel dealer van Orbea. Graag laten we je alvast kennis maken met een aantal modellen die we hier op de website laten zien, maar uiteraard hebben we ook fietsen in de winkel staan zodat je deze kan bekijken en voelen.

Het mooie van Orbea is dat je je eigen fiets samen kan stellen met het Orbea MyO systeem. Hier kun je specificaties aanpassen en bij de duurdere modellen kun je ook kosteloos je eigen kleur kiezen. Ga eens rondsnuffelen op de site en wordt net als ons enthousiast over de geweldige mogelijkheden die ze hebben. Zo wordt je fiets uniek, de kans dat er nog een van rondfietst is heel klein. Zeker geen massaproduct.

Uitgelichte Orbea fietsen

Hieronder vind een aantal topfietsen uit het assortiment van Orbea. Wil je weten welke fietsen wij precies voeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor onze voorraad op BikeExchange via de knop onderaan deze pagina.

Orbea Oiz OMX

Orbea Alma

Orbea Orca OMX

Orbea Terra

Denk je aan Ridley, dan denk je aan België, met de Ronde van Vlaanderen! Horden fans! Pijnlijke hellingen! Kasseien! Wielerfreaks!

Pal in het wielerhart van de wereld. Een hoop klassiekers en veel koersen, met een windtunnel naast de deur, een wielerpassie bij de medewerkers, dat proef je, dat voel je, bij elke bocht en elke pedaalslag.

Waar het allemaal is begonnen In 1997 is Ridley opgericht door Jochim Aerts, opgegroeid in Balen, een klein stadje gelegen in Vlaanderen. Met een passie voor de motor ging hij toch aan de slag als fietsschilder... voordat hij overging op het lassen van fietsen. Nadat hij de ins en outs van het bouwen van fietsen onder de knie had, nam hij de beslissing om zelf zijn ideale fiets te bouwen. Met het uiteindelijke doel om fietsen te maken die perfect passen bij de rijstijl en doelen van elk individu en die ook hun unieke persoonlijkheid weerspiegelen.

Ridley is gespecialiseerd in het creëren van die unieke fiets die perfect bij jouw persoonlijkheid en stijl past. Dit is de specialiteit van Ridley sinds de oprichting in 1997. Met het gebruik van ons CUSTOMIZER-programma, kiest u eenvoudig uw frame en kiest u vervolgens een kleurencombinatie die bij uw smaak past. Of ga voor de Pure Line CUSTOMIZER waar je zowel je kleurenschema als design kunt kiezen voor de ultieme personalisatie.

Ridley heeft niet alleen op creatieve wijze nieuwe materialen gevonden om lichtgewicht, betrouwbare fietsen te bouwen, maar heeft de lat hoger gelegd bij het gebruik van deze materialen. De FAST-technologieën zijn baanbrekend als het gaat om aerodynamisch voordeel. FAST is geïnspireerd door de natuur, grondig getest in het laboratorium en eigen windtunnel, geperfectioneerd in het veld. En dat zie je terug in de fietsen.

Uitgelichte Ridley fietsen

Hieronder vind een aantal topfietsen uit het assortiment van Orbea. Wil je weten welke fietsen wij precies voeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor onze voorraad op BikeExchange via de knop onderaan deze pagina.

Ridley Noah Fast

Ridley Kano Fast

Ridley Helium SLX

Ridley Sablo

Bij ons in de winkel vind je racefietsen, mountainbikes en e-bikes van Cannondale. En eigenlijk zegt dat wel genoeg over het feit dat wij enthousiast zijn over dit merk. Van alle markten thuis, voor ieder wat wils, en niet onbelangrijk je kan het qua prijs zo gek maken als je zelf wil.

In het begin
Het jaar 1971, een jaar waarin de wereld veranderde... met een opwindende nieuwe geest van digitale uitvinding, creativiteit en verbeeldingskracht. In deze tijd was fietsen nog niet traditioneel, zeer conventioneel, in overeenstemming met een soort regelboek: de oprichters waren van mening dat er een betere manier moest zijn.

Dus hebben ze het regelboek gedumpt, zijn een nieuwe weg ingeslagen. Vanuit een werkplaats in Connecticut begonnen ze met het revolutioneren van fietsen, voor iedereen. Niets namen ze aan, maar herhalen en herhalen en vanaf de eerste dag hebben ze gewerkt aan baanbrekende materialen, ergonomie en technologie, en sindsdien meer teruggekeken.

Ze kondigden aluminium- en carbon productie aan terwijl alle anderen vastzaten aan staal. Schudden de ophanging op met enkelzijdige vorkpoot de Lefty's en ontwierpen ongelooflijke frames en producten die het racen opnieuw uitvonden. Daarmee creëerden ze fietsen die mensen hielpen verder te komen.

Mensen hebben ze gek en belachelijk genoemd. En toch, vanaf het begin wisten ze wat ze deden, het voelde goed en het was een verdomd opwindend gezicht - deze unieke passie voedt de eindeloze drive om iconische fietsen te maken die gewoon beter zijn. Fietsen die jouw rit beter maken. Waar je ook rijdt, wat je ook rijdt, gooi het regelboek weg en laten we samen rijden... aldus Cannondale.

.

Uitgelichte Cannondale fietsen

Hieronder vind een aantal topfietsen uit het assortiment van Orbea. Wil je weten welke fietsen wij precies voeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor onze voorraad op BikeExchange via de knop onderaan deze pagina.

Cannondale Scalpel

Cannondale System Six

Cannondale Mavaro

Cannondale SuperSix Neo

Tegenwoordig wordt ook de showroom gevuld met fietsen van Giant. Een wereldwijd bekend merk, iedereen heeft er wel eens van gehoord of een gehad. Giant heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig, zoals we bij ons in de winkel zeggen goed is gewoon goed. En net zoals bij andere merken, een fiets moet bij je passen, een kwestie van zit je er goed op, past het binnen je budget en het aller belangrijkste word je er blij van?!

Sinds 1972 is het doel bij Giant duidelijk, het volledige potentieel van elke rijder benutten. Wat je doel ook is - een race winnen,  een technisch parcours rijden, een lange weekendtour maken of een nieuw avontuur beginnen - het is opwindend om die reis te volgen. Gecombineerd met vakmanschap, technologie en innovatief design.

En het gaat zeker niet alleen om de prestatie, het is meer de achtervolging. De kick die je voelt als je erop uit trekt, ongedwongen.  Bij Giant gaan ze verder met dit idee in het achterhoofd. Het doel om bij elke type fietser het beste in zichzelf naar boven te halen.

Om fietsen en bijbehorende uitrusting te maken die plezier en een gevoel van ongewongenheid met zich meebrengen.

Bij elkaar genomen is Giant een compleet ecosysteem van fietsen, uitrusting en service, naadloos verbonden en altijd toegankelijk.

.

Uitgelichte Giant Bicycles fietsen

Hieronder vind een aantal topfietsen uit het assortiment van Orbea. Wil je weten welke fietsen wij precies voeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor onze voorraad op BikeExchange via de knop onderaan deze pagina.

Giant XTC

Giant Anthem

Giant Propel

Giant Entour

Liv, een zelfstandig merk van Giant, gericht op de wensen van de vrouwelijke fietser. Het enige uitgebreide fietsmerk dat uitsluitend opvrouwen gericht is, bij alles wat ze doen... vrouwen voorop!

Ontwerpen en bouwen van innovatieve fietsen en de uitrustingen die passen en presteren op het hoogste niveau, voor rijders van alle stijlen,  capaciteiten en fitnessniveaus, over de hele wereld.

.

Liv werd in 2008 opgericht door Bonnie Tu, van Giant Bicycles, toen ze de juiste versnelling en fietsen niet voor zichzelf kon vinden. Ze werd hierbij getriggerd... en dus gingen ze fietsen ontwerpen voor vrouwen, en nu houden ze zich volledig bezig om te zorgen dat  vrouwen perfect op de fiets zitten en kunnen genieten van de rit.

Fietsen voor vrouwen, dat betekend dat je beste maat en pasvorm voor jouw fiets krijgt en het betekent dat je jouw kracht maximaliseert met een vrouwenspecifieke afstelling van het frame en de ophanging met daarnaast ook zorgvuldig geselecteerde componenten.

Liv weet wat nodig is om damesfietsen te ontwerpen en je vervolgens mee te nemen in nieuwe avonturen.

Uitgelichte Liv fietsen

Hieronder vind een aantal topfietsen uit het assortiment van Orbea. Wil je weten welke fietsen wij precies voeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor onze voorraad op BikeExchange via de knop onderaan deze pagina.

Liv Pique

Liv Langma

Liv Avail

Liv Allure

E-bikes met een eigenwijs karakter staan bij ons in de showroom de hele dag te pronken. Lekker Riese & Müller te zijn. Stoere kleuren en een apart design, met echte Duitse vakmanschap. Echt iets bijzonders... waar we trots op kunnen zijn dit te kunnen/mogen verkopen.

Markus Riese en Heiko Müller, de twee oprichters van het bedrijf, leren elkaar eind jaren 1980 kennen tijdens de studie werktuigbouwkunde, en dit groeit uit tot een hechte vriendschap. De vrije tijd wordt doorgebracht met het om ombouwen en verbeteren van fietsen aan de hand van eigen ontwerpen en ideeën. Puur tijdverdrijf - totdat Markus in 1992 een volledig nieuw idee voor vouwfietsen krijgt. Er wordt een aluminium prototype worden gebouwd, en wordt Birdy genoemd vanwege het vogelvluchtachtige rijgevoel. En wanneer deze dan een prijs wint bij een wedstrijd is dit dan ook het begin van het bedrijf "Riese & Müller".

.

Riese & Müller groeit uit tot een merk voor veeleisende mensen, mensen voor wie de fiets een belangrijke plaats in het leven inneemt. Ze hechten waarde aan hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderscheidende aspecten, zoals bijvoorbeeld de bijzondere uitstraling van Riese & Müller. Mensen worden zich steeds bewuster van het belang van duurzaamheid, milieubescherming en een verantwoorde manier van leven - met name in stedelijke gebieden.

De e-bikes van tegenwoordig worden voor de lokale mobiliteit steeds belangrijker, het senioren-imago is er al lang vanaf geschud. Nieuwe prioriteitenen investeringen in innovatieve e-bikes vormen het fundament van de onderneming.

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen: uit overtuiging! En daarnaast kunnen zeggen: En wie, behalve wij, kan beweren zijn passie tot beroep te hebben gemaakt?

Uitgelichte Riese&Muller fietsen

Hieronder vind een aantal topfietsen uit het assortiment van Orbea. Wil je weten welke fietsen wij precies voeren? Neem dan contact met ons op of kijk voor onze voorraad op BikeExchange via de knop onderaan deze pagina.

Riese&Müller SuperCharger 2

Riese&Müller Nevo 3

Riese&Müller Swing 3

Riese&Müller Charger 3 Mixed

Voorraad

Bekijk onze actuele voorraad via BikeExchage

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie
Winkelwagen
Scroll naar boven