Gatsie… natte schoenen!

Gatsie... natte schoenen! Dat is de reactie die je krijgt als je met je droge warme voeten in een schoen stapt die nat is. Gisteren heb je namelijk ook gefietst... en een regenbui op de kop gehad. Of je hebt zo gezweet dat je schoenen stinken en nog vochtig aanvoelen. Maar nu wil je weer graag fietsen. Er is niets zo vervelend wanneer weer in je natte schoenen stapt, dat is zeker geen goed begin van een rit.

Maar nu is er een apparaat, die je schoenen eenvoudig reinigt en droogt (zonder water). Vieze  geurtjes verdwijnen en je schoenen worden weer droog en bacterievrij. In twintig minuten drogen je schoenen, en niet alleen het drogen wordt geregeld. Door het gebruik van ozon worden bacteriën en schimmels gedood, en hierdoor blijven je schoenen fris en voorkom je dat je schoenen gaan stinken.

Dit apparaat is zeker niet alleen te gebruiken voor sport/fietsschoenen, maar ook voor gewone leren schoenen! Met een speciale adapter is dit apparaat ook te gebruiken om je handschoenen te drogen en te reinigen.

Je kan weer gewoon met schone en droge hand/schoenen op pad. Kom eens informeren bij ons in de winkel.

Winkelwagen
Scroll naar boven