Uitgelicht: Orbea

Ken jij ze al? Die geweldige fietsen van Orbea? Een merk fietsen wat we sinds begin 2019 bij ons in de winkel verkopen, maar wie zijn ze eigenlijk?

Orbea bestaat al sinds 1840, en komt uit het Baskenland. Spanje... met zijn prachtige Pyreneeën... je kan je wel voorstellen dat daar iets van een fietsvirus heerst. En dan hebben we het niet alleen over mountainbikes, maar ook racefietsen (die wij hier in de winkel hebben). Wanneer je van sportief fietsen houdt zou je je zeker eens in dit merk moeten verdiepen.

Eigen fiets samen kan stellen met het Orbea MyO

Het mooie van Orbea is dat je je eigen fiets samen kan stellen met het Orbea MyO systeem. Hier kun je specificaties aanpassen en bij de duurdere modellen kun je ook kosteloos je eigen kleur kiezen. Ga eens rondsnuffelen op de site en wordt net als ons enthousiast over de geweldige mogelijkheden die ze hebben. Zo wordt je fiets uniek, de kans dat er nog een van rondfietst is heel klein. Zeker geen massaproduct.

Uiteraard hebben wij ook al een aantal fietsen in de winkel staan welke je van dichtbij kunt bekijken, voelen en meestal ook testen. Graag laten we je kennis maken met een aantal van hun modellen via onderstaande video's.

Orbea Alma

Orbea Alma M

Orbea Oiz

Orbea Oiz M

Orbea Occam

Orbea Occam

Orbea Orca

Orbea Orca OMX

Orbea Orca Aero

Orbea Orca Aero

Orbea Orca Aero

Orbea Avant M

Orbea Orca Aero

Winkelwagen
Scroll naar boven