#Overnamefeest

Van 5 tot 9 maart 2024 vieren wij de overname van KokkieBikes door Jeroen Poppe en Jan Odink. Het is een week met mooie aanbiedingen, leuke winacties en op 9 maart de eerste #KokkieRide

KokkieBikes is al 20 jaar een begrip in de regio, met een passie voor fietsinnovatie en een oog voor kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijkheid. Wij zijn gespecialiseerd in sportieve fietsen en e-bikes van topmerken als Orbea, Ridley, Giant, Liv en Riese & Müller. Bij ons kun je terecht voor je nieuwe droomfiets, maar ook voor reparatie en onderhoud van je huidige fiets. 

Sinds 01-01-2024 heeft KokkieBikes niet 1 maar 2 nieuwe eigenaren! De nieuwe eigenaren, Jeroen Poppe en Jan Odink, zijn zelf grote fiets liefhebbers en weten waar ze het over hebben. Ze hebben KokkieBikes overgenomen en zijn vastbesloten om de succesvolle formule voort te zetten. Tevens is het volledige personeelsbestand overgenomen, dus je kunt nog steeds rekenen op de vertrouwde gezichten en de uitstekende service die je gewend bent.

Om dit te vieren hebben we een speciale actie voor jou: Vanaf dinsdag 05-03-2024 tot en met zaterdag 09-03-2024, minimaal 15% korting op alle kleding en accessoires uit voorraad, en minimaal 10% korting op alle fietsen uit voorraad! Deze actie geldt alleen in de winkel, dus kom snel langs en profiteer van deze unieke kans. 

Maar dat is nog niet alles: In de actieweek maak je ook kans op een kokkiebikes kleding set voor jou en een vriend(in) ter waarde van €129,-! Deze set bestaat uit

een KokkieBikes shirt en een KokkieBikes broek. Wil je kans maken op deze mooie kleding set voor jou en een vriend(in)? Doe dan mee aan onze online winactie! Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: 

  • Volg @KokkieBikes op Facebook of Instagram 
  • Like een van onze Instragram of Facebook posts/reels die we tussen 04-03-2024 en 09-04-2024 plaatsen
  • Tag onder de gelikte posts een vriend(in) waarmee jij de volgende keer gaat fietsen 
  • Je kunt meerder keren meedoen! 

De winnaar wordt op 12-03-2024 bekendgemaakt via onze Instagram en Facebook -pagina. Wees er snel bij en doe mee! 

En als klap op de vuurpijl organiseren we op zaterdag 9 maart de eerste #KokkieRide: een gezellige fietstocht over de mooiste wegen, paden en singletracks van het Reggedal en het Vechtdal. Deze tocht is een Graveltocht en kan worden gereden op een Gravel, Cyclocross of mountainbike. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via onze website. 

We hopen je te zien in onze winkel of op de fiets tijdens de #KokkieRide. Samen maken we er een feestelijke week van! 

Team Kokkiebikes
Winkelwagen
Scroll naar boven