Ridley

Een Belgische fietsfabrikant, die bekend staat om kwaliteit en innovatie, biedt op maat gemaakte fietsen die de rijstijl en levensstijl van elke rijder weerspiegelen. Hun allroad en gravel fietsen, zoals de Kanzo-serie en de hybride Grifn, belichamen snelheid, comfort en veelzijdigheid. Met een focus op innovatie en individualiteit biedt Ridley een configurator voor het creëren van gepersonaliseerde droomfietsen.

Ridley is een Belgische fabrikant van fietsen en fietsonderdelen die internationale erkenning heeft verworven voor zijn kwaliteitsproducten en innovatieve ontwerpen. Vernoemd naar de befaamde filmregisseur Ridley Scott, begon het bedrijf als een specialist in het lakken van fietsen, maar ontwikkelde zich al snel tot een gerespecteerde producent met een eigen lijn van hoogwaardige fietsen. Ridley’s filosofie is geworteld in maatwerk en individualiteit, waarbij elke fiets wordt aangepast aan de unieke rijstijl en levensstijl van de berijder. De kernwaarden van het bedrijf omvatten een passie voor wielrennen, cross en gravel, een streven naar perfectie en een toewijding aan innovatie.  

Ridley Bikes heeft zich ook sterk gepositioneerd in de allroad en gravel segmenten, waarbij de veelzijdigheid van het terrein centraal staat. De Kanzo-serie, met modellen zoals de Kanzo Fast, en de Kanzo Adventure, belichamen de kernwaarden van Ridley door een perfecte balans te bieden tussen snelheid, stabiliteit en comfort. Deze fietsen zijn ontworpen om rijders de vrijheid te geven om zowel geasfalteerde wegen als ruige gravelwegen te verkennen. De Kanzo Fast, met zijn aerodynamische buizen en brede banden, is ideaal voor degenen die snelheid willen zonder in te leveren op de mogelijkheid om offroad te gaan. De Kanzo Adventure, met zijn robuuste frame en mogelijkheid tot het monteren van bike bags, is perfect voor lange avonturen en bikepacking.

De Grifn, een recente toevoeging aan het Ridley-assortiment, is een hybride model die de grens tussen racefiets en gravelbike vervaagt. Het is een snelle allrounder die comfort en veelzijdigheid biedt, waardoor het een uitstekende keuze is voor rijders die op zoek zijn naar een fiets die zowel op asfalt als op gravel uitblinkt. Deze modellen weerspiegelen Ridley’s toewijding aan innovatie en kwaliteit, waarbij elk model is ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van de rijder. Ridley’s benadering van het allroad en gravel segment toont hun vermogen om te anticiperen op de evoluerende trends in de fietswereld en om fietsen te creëren die rijders in staat stellen nieuwe herinneringen te maken op ongebaande paden.

Een bijzonder aspect van Ridley is de configurator, een uitgebreid platform waarmee jij je droomfiets kunt ontwerpen. De configurator biedt een interactieve ervaring aan waarbij de fiets kan worden aangepast in unieke kleuren en onderdelen. Dit stelt jou in staat om een fiets te creëren die niet alleen presteert, maar ook past bij je eigen persoonlijkheid.

Ga zelf aan de slag de Ridley configurator

Ridley – Grifn

Ridley – Falcon RS

Ridley – Kanzo adventure

Ridley – Kanzo fast

Winkelwagen
Scroll naar boven