Wij zijn trots op onze ruime en gespecialiseerde werkplaats met 7 werkplekken. In onze werkplaats wordt alles wat wielen heeft gerepareerd. Veelzijdig van stadsfiets tot rolstoelfiets, van kinderfiets tot elektrische fiets, van race- tot atb, baan-, veldritfiets. Zelfs een band wisselen van jouw kinderfiets of kruiwagen is voor ons geen probleem.

Gediplomeerd personeel

Wij hebben gediplomeerde werknemers voor het reviseren van jouw vering, demper of voorvork (Cannondale, Fox, Rockshox), ontluchten van remmen, richten van wielen en verder alle voorkomende werkzaamheden aan jouw tweewieler. Ook op het gebied van elektrische fietsen hebben wij specialisten aan het werk die regelmatig bijgeschoold worden. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op zoek naar bijvoorbeeld een nieuwe racefiets, mountainbike of high-end e-bike? Of juist naar een specialist die het onderhoud verricht? We zijn Shimano Service Center en beschikken over professionele medewerkers die raad weten met al je fietsvragen. Ze zorgen dat je maximaal kunt genieten van ritten over onder andere de Lemelerberg, Sallandse Heuvelrug en IJssel- en Vechtdijken.

Wat je van ons als Shimano Service Center mag verwachten, is dat we altijd op de hoogte zijn van de meest recente fietstrends. We gaan de belangrijke fietsbeurzen af, missen geen producttest of -review in de special interest-media en hebben aandacht voor alles wat de fietsers uit Overijssel bezighoudt. Vandaag de dag is er veel vraag naar onder meer ‘single rings’ (een aandrijving met één kettingblad voor en een 12-speed-cassette achter) voor mountainbikes, elektronisch schakelen (Di2 van Shimano), gravelspecifieke onderdelen (Shimano GRX) en de integratie van componenten.

Bekend met ins en outs

Om ervoor te zorgen dat we je perfect kunnen helpen met vragen over deze en andere producten, hebben we nauwe banden met Shimano. Als het team van Shimano weer eens een innovatie lanceert, zijn ze enige tijd daarvoor al in Lemelerveld geweest om ons over de ins en outs te vertellen. We kunnen de nieuwe technologie snel leveren en nadien perfect voor je onderhouden. Om over de gehele breedte goed op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen, volgen onze medewerkers meermaals per jaar trainingen rond specifieke thema’s, zowel online als op locatie bij Shimano.

Onderhoud is behoud

Onderhoud staat gelijk aan behoud. We vinden het daarom enorm belangrijk dat je racer, mountainbike of e-bike regelmatig wordt nagekeken. We bieden je drie onderhoudspakketten (Brons, Zilver, Goud) met elk een eigen samenstelling en dienstverlening. Goud is daarbij het meest complete pakket. Aan jou de keuze wat gewenst is. Bij de inname van de fiets doen we een eerste, optische check. Mocht er direct iets opvallen wat extra aandacht nodig heeft, dan bespreken we dat alvorens onze professionele technici aan de slag gaan. We werken graag transparant.

Professioneel aan het werk

Je fietst wordt vervolgens in een uiterst professionele werkplaats onder handen genomen. De werkomgeving is recentelijk volledig vernieuwd. Onze technici hebben de beschikking over de nieuwste tools, waaronder elektronische ophanghaken en inremmachines voor schijfremmen. Duurzaamheid vinden we ook belangrijk, dus werken we met een ontvetterbak van Shimano met biologische ontvettervloeistof. Geen gebruik van chemicaliën dus. Ook de gebruikte producten bij het onderhoud zijn duurzaam. We kiezen voor originele producten van Shimano voor een optimale, betrouwbare werking en langere levensduur.

Servicebeurten

Bekijk onze servicebeurten

Contact

Neem contact om een afspraak te plannen

Winkelwagen
Scroll naar boven