Op zoek naar een echt goede E-bike?

Kies dan voor Riese & Müller!
Riese & Müller maakt e-bikes en cargo-bikes van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Het merk heeft een breed aanbod van modellen voor elke denkbare toepassing: of je nu naar je werk fietst, met het gezin op pad gaat, sportief rijdt of op fietsvakantie gaat.

Met een fiets van Riese & Müller kies je voor kwaliteit en duurzaamheid, echte “deutsche gründlichkeit”

Benieuwd hoe echte “deutsche gründlichkeit” op twee wielen aanvoelt? Een Riese & Müller komt rechtstreeks uit Duitsland en wordt door een vak-man/vrouw geassembleerd. De fietsen zijn ontwikkeld om zo duurzaam mogelijk te zijn en dat voel je!

Geïnteresseerd in een proefrit? Maak een afspraak of stap gewoon binnen bij ons in de winkel. Kom ervaren hoe een Riese & Müller fietst!

Riese & Müller is een toonaangevend bedrijf voor e-bikes en cargo bikes, dat zich onderscheidt door zijn innovatieve technologie en baanbrekend design. Maar hoe is dit bedrijf ontstaan en wat drijft de mensen erachter? Wij vertellen we je graag het persoonlijke verhaal van Riese & Müller, dat begon in de garage van Heiko’s ouders en uitgroeide tot een internationaal succes. 

Het begon allemaal in 1993, toen Markus Riese en Heiko Müller, twee vrienden en fietsliefhebbers, besloten om hun eigen fietsen te bouwen. Ze hadden een visie om de mobiliteit van de toekomst te creëren, met fietsen die comfortabel, duurzaam en veelzijdig waren. Ze ontwikkelden de Birdy, een iconische vouwfiets die nog steeds in productie is. Al snel kregen ze erkenning voor hun innovatieve ideeën en wonnen ze verschillende prijzen. 

De waarden van Riese & Müller zijn gebaseerd op hun verbondenheid met de natuur en hun liefde voor fietsen. Ze ontwikkelen zich voortdurend en zien de dingen opnieuw, met een open blik en een nieuwsgierige houding. Ze nemen verantwoordelijkheid voor de toekomst, voor het bedrijf en voor de mensen die er werken. Ze delen hun passie en leiderschap met anderen, door hoogwaardige e-bikes, cargo bikes en vouwfietsen te maken die het leven makkelijker en leuker maken. 

Riese & Müller biedt een breed assortiment aan e-bikes en cargo bikes voor elke denkbare toepassing: voor woon-werkverkeer, gezinsuitjes, sportieve tochten, fietsvakanties of gewoon voor het plezier van het fietsen.

Of u nu op zoek bent naar een vlot, terreinvaardig of volledig geveerd model zoals de Delite of de Superdelite, een markant, comfortabel of veilig model zoals de Homage, een gebruiksvriendelijk, beproefd of constant model zoals de Nevo, een betrouwbaar, doordacht of krachtig model zoals de Charger of de Supercharger, een dynamisch, individueel of volledig geveerd model zoals de Load, een duurzaam, wendbaar of gezinsvriendelijk model zoals de Packster, een praktisch, veelzijdig of ruim model zoals de Multicharger of de Transporter, een flexibel, uitgekiend of stabiel model zoals de Multitinker of de Tinker, een connected, urban of licht model zoals de UBN of de Culture, een sportief, puristisch of geveerd model zoals de Roadster, een klassiek, stijlvol of relaxt model zoals de Swing, een tijdloos, elegant of nonchalant model zoals de Cruiser of een vouwbaar, iconisch of ongemotoriseerd model zoals de Birdy, u vindt altijd een fiets die bij u past. 

Riese & Müller – Culture

Riese & Müller – Nevo

Riese & Müller – Charger 4

Riese & Müller – Swing

Winkelwagen
Scroll naar boven