Nieuwe eigenaren

KokkieBikes heeft sinds 1 januari 2024 twee nieuwe eigenaren. Na 20 jaar succesvol leiderschap van Vincent Kok, hebben Jeroen Poppe en Jan Odink het stokje overgenomen.

KokkieBikes heeft niet 1 maar 2 nieuwe eigenaren! Na 20 jaar KokkieBikes met succes te hebben geleid is het tijd geworden voor Vincent Kok om een stapje terug te doen. De nieuwe eigenaren, Jeroen Poppe en Jan Odink, zijn zelf grote fiets liefhebbers en weten waar ze het over hebben. Ze hebben KokkieBikes overgenomen per 1 januari 2024 en zijn vastbesloten om de succesvolle formule voort te zetten. Ze hebben het volledige personeelsbestand overgenomen, dus je kunt nog steeds rekenen op de vertrouwde gezichten en de uitstekende service die je gewend bent.

Ben je toe aan een nieuwe fiets of heeft je fiets onderhoud nodig? Dan ben je bij KokkieBikes aan het juiste adres! KokkieBikes is de fietswinkel met de beste kwaliteit en service in Lemelerveld en omstreken. Wij hebben een enorm assortiment aan fietsen voor elke smaak en elk niveau. Of je nu houdt van e-bikes, racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, triatlonfietsen of toerfietsen, wij hebben ze allemaal. En natuurlijk ook alle accessoires die je nodig hebt om optimaal te genieten van je fiets.

Bij KokkieBikes staan we voor je klaar met deskundig advies en persoonlijke aandacht. We helpen je graag om de fiets te vinden die perfect bij jou past. Of je nu een beginner bent of een gevorderde, of je nu voor je plezier fietst of voor de sport, of je nu een klein budget hebt of wat meer te besteden, bij KokkieBikes slaag je altijd. Dus kom naar onze winkel aan de Kerkstraat 31a in Lemelerveld en ontdek zelf waarom KokkieBikes de fietswinkel voor jou is. We verwelkomen je met een glimlach bij KokkieBikes!

Scroll naar boven