Saaie fietsshirts, we lopen er steeds vaker tegenaan. Althans, wij vinden dat het wel wat gekker mag. We hebben eigenlijk altijd wel wat te zeuren hebben over bestaande shirts. Hoe we dit op gaan lossen? Het idee is geboren, we gaan onze eigen collectie maken en hoe tof is dat!

Veel brainstormen, overleggen en verschillende discussies verder toch maar eens contact gezocht met Bioracer. Het is niet zomaar een ontwerpje maken en laten drukken, maar er zitten wel degelijk verschillen tussen diverse materialen. Materiaal moet goed zijn, dit is ook wat we uit willen stralen. En dus komen er nieuwe discussies op gang. Wat wil je, welke eisen stel je en belangrijk ook hoe smoelt het.

SHIRT is een merk fietsshirts die wij hier bij KokkieBikes zelf ontwerpen. Iedereen die hier werkt heeft wel een mening, een idee of een goede aanvulling. En gooi dit alles bij elkaar en je krijgt SHIRT. Niets is te gek, alles kan en ideeën genoeg.

We zetten een merk in de markt waar we met z'n allen achter staan! Want zo eigenzinnig als we zijn met fietsen... dit willen we graag terug laten zien in onze kleding. SHIRT is de naam voor onze limited lijn. SHIRT staat voor gewaagd, gedurfd en niet bang voor gekke vormen, kleuren en allerlei kekke combinaities.

Customizen is iets wat bij ons past qua KokkieBikes, en daar hoort ook SHIRT bij.

De shirts van SHIRT zijn Limited fietsshirts, ze worden eenmalig gemaakt en wanneer de voorraad op is komt er een nieuw ontwerp te hangen. Zo kunnen we lekker snel wisselen en hebben elke keer wat nieuws. Maar wanneer je er dus niet op tijd bij bent vis je achter het net.

Laat je verrassen en hou ons goed in de gaten, je wil dit niet missen.

Contact

Neem contact om een afspraak te plannen

Winkelwagen
Scroll naar boven