ORBEA

Wil jij een fiets die past bij jouw stijl? Kies dan voor ORBEA!
Het high-end fietsmerk dat bekend staat om zijn prijs/kwaliteit, innovatie en kwaliteit in racefietsen, gravelbike, mountainbike en E-bikes met productie in Spanje.

Met MyO biedt ORBEA de mogelijkheid om je eigen ORBEA volledig te personaliseren. Kies je eigen kleurstelling en pas de componenten aan naar eigen wens.

Wil jij een nieuwe fiets die helemaal past bij jouw rijstijl en persoonlijkheid? Dan heeft ORBEA de fiets voor jou!

ORBEA, een gerenommeerd fietsmerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1840. Tegenwoordig staat ORBEA bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten, ontworpen voor de echte fietsliefhebber. ORBEA produceert het grote deel van zijn fietsen in hun eigen fabriek in Spanje. Met een passie voor het vervaardigen van unieke producten met een focus op kwaliteit en duurzaamheid! Van de eerste Orca en Alma tot aan de nieuwste productlijnen zoals de Diem en OIZ blijft ORBEA innoveren en fietsers over de hele wereld inspireren om met meer plezier te fietsen!

ORBEA onderscheidt zich door het aanbieden van het MyO programma, waarmee jij jouw fietsen volledig naar wens kunt aanpassen. door het model, kleuren, componenten te kiezen en zelfs een naam te laten meespuiten. Het is een geweldige manier om een fiets te bezitten die helemaal bij jouw stijl past. Probeer de MyO hieronder zelf en laat je inspireren!

Ga zelf aan de slag met ORBEA MyO

ORBEA Oiz is ontworpen voor pure snelheid, een lichtgewicht XC-racemachine die zowel esthetisch als functioneel indruk maakt. Met 120mm voor en achter vering een echte alleskunner!

ORBEA Alma staat bekend om zijn World Cup-geometrie, die energiek, comfortabel en snel is, perfect voor de competitieve geest. Deze hardtail met 100mm veerweg is een echte snelheidsmachine!

ORBEA Avant is de keuze voor rijders die een veelzijdige fiets zoeken die comfort biedt over lange afstanden zonder in te boeten aan snelheid. De racefiets voor de recreant die comfort en rijeigenschappen zoekt tegen een betaalbare prijs

ORBEA Orca combineert aerodynamica met ergonomie, waardoor het de ideale racefiets is voor rijders die streven naar efficiëntie en snelheid. 

ORBEA Orca Aero is ontworpen om de luchtweerstand te minimaliseren en snelheid te maximaliseren, een ware belichaming van snelheid en kracht. 

ORBEA Kemen Met deze E-bike kun je genieten van zowel stadsritten als op avontuur buiten de gebaande paden dankzij zijn veelzijdigheid en robuuste ontwerp. 

ORBEA Vibe  staat voor minimalistisch design gecombineerd met maximale prestaties; deze E-bike brengt je stijlvol door de stad. 

ORBEA Diem is meer dan alleen een elektrische stadsfiets; het biedt een slimme combinatie van comfort en stedelijke wendbaarheid voor dagelijks gebruik. 

ORBEA Rise is de elektrische mountainbike en tilt trailrijden naar een nieuw niveau met zijn lichte gewicht en krachtige prestaties, ideaal voor zowel klimmen als afdalen. 

ORBEA Urrun bij deze elektrische mountainbike gaat het over het verleggen van grenzen met zijn geavanceerde elektrische ondersteuningssysteem die lange afstanden toegankelijker maakt. 

ORBEA Wild Voor de avontuurlijke rijder biedt deze elektrische mountainbike een robuust platform voor alle terreinen met elektrische ondersteuning om elke uitdaging aan te gaan. 

ORBEA – ORCA

ORBEA – TERRA

ORBEA – OIZ

ORBEA – DIEM

Winkelwagen
Scroll naar boven