Zondag 17 september 2023

Gravel'n deur de regio met Strade di Kokkie

Echt gravelen

Rijden op zowel verhard als onverhard

Drie afstanden

Keuze uit: 55, 75 of 105 kilometer

GPS beschikbaar

Rijd op eigen navigatie

De Strade

De Strade di Kokkie is dé bestemming voor gravelbikeliefhebbers in het prachtige Salland en Twente! Onze passie voor gravelbiken heeft ons in 2018 doen besluiten dit avontuur te starten, en we zijn verheugd om te kunnen zeggen dat we terug zijn voor nog meer gravelplezier! Of je nu een doorgewinterde gravelbiker bent of gewoon wilt genieten van een avontuur op twee wielen, bij de Strade di Kokkie ben je meer dan welkom!

Stap op je fiets en laat je meevoeren over één van de mooiste gravelroutes van Salland en Twente. Ontdek de landschappen, de uitdagende paden en de prachtige natuur terwijl je jezelf uitdaagt op je gravelbike. En maak je geen zorgen als je geen gravelbike hebt, want ook op een mountainbike ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Strade di Kokkie!

Bij de Strade di Kokkie draait het niet alleen om de rit zelf, maar ook om de gezelligheid en het delen van een  geweldige ervaring met gelijkgestemde fietsliefhebbers. Of je nu een ervaren rijder bent die op zoek is naar een uitdagend parcours of gewoon op zoek bent naar een gezellige fietstocht met vrienden en/of familie, bij de Strade di Kokkie vind je precies wat je zoekt.

Waar wacht je nog op? Zet je schrap, laat je inspireren door de schoonheid van Salland en Twente. Samen zullen we onvergetelijke herinneringen creëren, grenzen verleggen en nieuwe avonturen beleven op de meest fantastische gravelroutes. Doe met ons mee en laat de passie voor het gravelbiken jouw hart veroveren!

Maar liefst 3 goed verzorgde routes

De ultieme fietsuitdagingen.

Ga voor de 55 km route, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een enerverende tocht met twee verzorgingsposten om je te ondersteunen onderweg. Voor degenen die hunkeren naar iets meer, is er de 75 km route met niet minder dan drie verzorgingsposten om je energie op peil te houden terwijl je geniet van het landschap.

Maar voor de echte bikkels hebben we de 105 km route, een epische tocht die je uithoudingsvermogen op de proef stelt met maar liefst vier verzorgingsposten om ervoor te zorgen dat je met volle energie de finish bereikt! Deze tocht is een ervaring, waarbij je de prachtige omgeving verkent terwijl jij je grenzen verlegt.

De tocht eindigt niet bij de finishlijn! Bij terugkomst staat er een heerlijk hapje en drankje voor je klaar, zodat je kunt ontspannen en genieten van je prestatie. Maar dat is nog niet alles; we hebben speciaal voor jou live muziek van Premium Rock georganiseerd, waardoor je de dag op een feestelijke manier kunt afsluiten.

Starten

Natuurlijk Heidepark Lemelerveld

Starttijd

tussen 08:30 - 10:00

Welke fiets

Cyclecrosser, Gravelbike & Mountainbike

Goede doel

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage te leveren aan het goede doel! Voor slechts 20 euro kun jij meedoen aan deze geweldige tocht en een verschil maken in de strijd tegen kanker. Het volledige bedrag dat we verzamelen gaat rechtstreeks naar Stichting Sukerbiet.

Zondag 17 september 2023

Winkelwagen
Scroll naar boven