Voorjaarskleding

Uit de kleren!

Het is bijna gedaan met het hele koude weer. Het wordt weer tijd om de kleren uit te doen! NIET ALLES... dit is bij wijze van spreken dan!

Maar je moet er dus wel weer rekening mee houden dat je minder kleding aan kan gaan doen. De tijd komt er weer aan dat het s'ochtends nog fris is, en dat je dan s'middags rustig in je korte broek kan fietsen. Een all weather jasje kan ideaal zijn, de lagen die eronder zitten pas je aan naar gelang het weer. Maar ook ideaal voor deze tijd van het jaar zijn arm- en beenstukken. In de ochtend geven deze de warmte waar je dan behoefte aan hebt, en is het je te warm dan trek je ze uit en zijn ze makkelijk mee te nemen in je zakje achterop je rug (of rugtas).

Veel mensen vinden dit een lastige tijd om te fietsen, qua kleding dan. Wel is het zo dat wanneer je alles voor elkaar hebt, makkelijk het juiste jasje pakt en goed kan combineren. Ja, het is een hele uitgave wanneer je dit in een keer doet... maar zeker de moeite waard. Ga voor kwaliteit dan heb je er nog jarenlang plezier van, ook blijft kwaliteitskleding langer mooi in de was, en het behoud z'n vorm.

Onderkleding, deze kan nu iets dunner van keep warm naar be active, wel of niet met lange mouw, dat is eigenlijk wat je zelf fijn vindt, en hoe koud het natuurlijk is. Laagjes is eigenlijk een toverwoord, maar dit geldt eigenlijk het hele jaar door. Als je dan ook laagjes gebruikt kan je ze een voor een uit trekken naar gelang het weer. Wanneer je je te warm aankleed blaas je jezelf op en fiets je dus niet meer lekker, je kan de warmte niet kwijt!

Een windblocker is ook een ideale oplossing voor een twijfelachtig weertype. De windblocker is een soort van bodywarmer, wind en waterdicht, en zeer klein op te vouwen zodat ook deze makkelijk in je zakje mee kan wanneer het te warm is.

De nieuwe collectie druppelt langzaam aan binnen, dus aarzel niet en kom eens kijken waar we komend voorjaar in gaan fietsen.

Winkelwagen
Scroll naar boven